Leopold II Laan 97, 8670 Oostduinkerke (Koksijde)
Tel : 058/51.17.07, Fax : 058/52.28.70
E-mail : info@decoratievandoorne.be
Onze winkel, de moeite waard

Wegwijs

De uitgebreide en aantrekkelijke winkel vormt het hart van Woningdecoratie Vandoorne. Iedereen kan hier binnenstappen met eender welke decoratievraag. U zal er vast en zeker ideeën opdoen. Wij staan steeds ter beschikking met interieur en/of technisch advies.


Verf en behang en alle toebehoren vindt u terug in onze winkelruimte. Als u uiteindelijk zelf aan de slag wilt, vindt u hier alle verfbenodigdheden en onderhoudsproducten die u zoekt.


Voor uw slaapvertrekken voorzien we in bedtextiel gaande van donsovertrekken, onderlakens, kussenslopen, bedspreien en donsdekens. Voor de badkamer beschikken we over diverse badjassen, handdoeken, washandjes, badmatten enz... Ook een assortiment tafellinnen om uw interieur in een passende stijl aan te kleden vindt u bij ons.


Bij Woningdecoratie Vandoorne kunt u tevens terecht voor gordijnen en overgordijnen. Vakkundig gemeten, op de juiste maat gemaakt en bevestigd op rails of roedes naar keuze. Ook verduisteringsystemen van technische en esthetische kwaliteit koopt u bij ons. Welke raamdecoratie u ook zoekt voor uw interieur, wij bieden voor u de passende oplossing.


Houdt u van een gezellige en huiselijke sfeer, ontdek dan ons veelzijdig gamma aan hoogwaardige flexibele vloerbekleding. Vinyl en vast tapijt zijn hier in uiteenlopende motieven te verkrijgen.


Enkele sfeerbeelden

<<Vorige <Auto Stop Auto> Volgende>>

Openingsuren
Zondag en maandag :
Gesloten
Dinsdag t.e.m. vrijdag :
Van 09u00 tot 12u00
Van 13u30 tot 18u00
Zaterdag :
Van 09u30 tot 17u30
doorlopend
Sfeerfoto 1
Sfeerfoto 2
Sfeerfoto 3
Sfeerfoto 4