Leopold II Laan 97, 8670 Oostduinkerke (Koksijde)
Tel : 058/51.17.07, Fax : 058/52.28.70
E-mail : info@decoratievandoorne.be
Verf bij ons te verkrijgen

Vind de verf die u zoekt

Welke type verf u ook nodig hebt, u vindt ze beslist bij ons. Tevens kunnen wij elke kleur voor u aanmaken. Informeer daarom naar onze kleurenwaaiers en u zult verbaast staan over het bijna oneindig aantal mogelijkheden.


Afhankelijk van de aard van uw schilderwerk kunt u zelf bepalen of het verftype die u zoekt bij ons voorradig is. Als Boss Paint Shop is vrijwel elke Boss verf bij ons voorhanden, maar ook andere merken zijn bij ons te verkrijgen.


Voorbeeld 1 : Stel u hebt een afwerkingsverf nodig om binnenshuis een kamer te schilderen. U wenst hiervoor een zijdeglanzende muuracryl te gebruiken uit het Boss gamma. Om na te gaan of het type verf die u zoekt momenteel bij ons voorradig is, gaat u als volgt te werk. Vink 'Gebruik filter' aan. Indien de optie 'Zoeken op alle onderstaande criteria' nog niet is gekozen, selecteer deze. Dit is noodzakelijk omdat in onze vraagstelling alle 6 de onderstaande criteria voorkomen. In de onderliggende besturingselementen kiest u nu de fabrikant 'Boss', categorie 'Muurverf', omgeving 'Binnen' en laagtype 'Afwerking'. Kies als basis 'Water' daar het een acrylverf betreft. Kies voor glans 'Zijdeglans'. Druk op de knop 'Filter'. U krijgt nu een overzicht van de verven bij ons in voorraad om de klus te klaren.


Voorbeeld 2 : Stel u bent op zoek naar een primer om binnenshuis uw deuren te schilderen. Het merk interesseert u niet, evenals de basis en de glans. Selecteer 'Gebruik filter'. Vink 'Zoeken op alle onderstaande criteria' uit. Selecteer nu de criteria waarop wel dient gezocht te worden, nm categorie, omgeving en laagtype. Selecteer voor categorie 'Houtverf", omgeving 'Binnen' en laagtype "Primer'. Druk op 'Filter' om uw overzicht te krijgen. Alle overeenstemmende verven onafhankelijk de fabrikant, basis en glans worden afgebeeld.


  
NaamFabrikantCategorieOmgevingLaagtypeBasisGlans 
SublimatBossMuurverfBuitenAfwerkingWaterMatNavigeer naar webpagina
BolatexBossMuurverfBinnen/BuitenAfwerkingWaterZijdeglansNavigeer naar webpagina
OptisilkBossMuurverfBinnenAfwerkingWaterHalfmatNavigeer naar webpagina
BosscrylBossMuurverfBuitenAfwerkingWaterZijdeglansNavigeer naar webpagina
Coating M30BossMuurverfBuitenAfwerkingSynthMatNavigeer naar webpagina
VillacrylBossMuurverfBuitenAfwerkingWaterZijdeglansNavigeer naar webpagina
Twins ExtraBossMuurverfBinnenAfwerkingWaterHalfmatNavigeer naar webpagina
OptimatBossMuurverfBinnenAfwerkingWaterMatNavigeer naar webpagina
Bisol 2010BossMuurverfBinnenPrimerSynthMatNavigeer naar webpagina
EpofixBossMuurverfBinnen/BuitenPrimerWaterMatNavigeer naar webpagina
123456

Openingsuren
Zondag en maandag :
Gesloten
Dinsdag t.e.m. vrijdag :
Van 09u00 tot 12u00
Van 13u30 tot 18u00
Zaterdag :
Van 09u30 tot 17u30
doorlopend
Sfeerfoto 1
Sfeerfoto 2
Sfeerfoto 3
Sfeerfoto 4