Leopold II Laan 97, 8670 Oostduinkerke (Koksijde)
Tel : 058/51.17.07, Fax : 058/52.28.70
E-mail : info@decoratievandoorne.be
Ons aanbod aan gordijnsystemen

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunt u voor bijna alle ramen gebruiken en ze zijn verkrijgbaar in vele soorten, verschillende maten, kleuren, materialen en bediening. Veel rolgordijnen worden gewoon met een trekkoord bediend en hiermee kunt u ze ook op de gewenste stand vast zetten. Deze gordijnen worden aangeboden in verschillende kleurvariaties en ook in transparante, half transparante en verduisterende varianten. Daarnaast zijn rolgordijnen heel betaalbaar.


Rolgordijnen-fotoRolgordijnen-fotoRolgordijnen-fotoRolgordijnen-fotoRolgordijnen-fotoRolgordijnen-foto
Rolgordijnen-fotoRolgordijnen-fotoRolgordijnen-fotoRolgordijnen-fotoRolgordijnen-fotoRolgordijnen-foto
Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn praktisch en blinken uit in eenvoud.


Vouwgordijnen

Een raamdecoratie met klasse. Zowel voor het modern als klassiek interieur zorgt het vouwgordijn voor een elegante en sfeervolle uitstraling. Dit type gordijn biedt een prachtig alternatief voor de klassieke gordijnen. De verschillende afwerkingsmethodes en de grote collectie stoffen zorgen voor prachtige combinaties voor zowel klassieke als moderne interieurs.


Vouwgordijnen-fotoVouwgordijnen-fotoVouwgordijnen-fotoVouwgordijnen-fotoVouwgordijnen-fotoVouwgordijnen-foto
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen vouwen en ontvouwen precies op de hoogte die u wilt.


Plisségordijnen

Deze elegante en lichte gordijnen moduleren en filteren het licht afhankelijk van de transparantie van de stof. Deze stoffen raambekleding heeft een extra decoratieve uitstraling in uw interieur door de 'geplisseerde' zigzagvorm. Eenmaal opgetrokken neemt het plisségordijn opvallend weinig plaats in.


Plisségordijnen zijn door hun veelzijdigheid uitermate geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. De plisségordijnen zijn voorzien van een fraai lijnenspel en de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De verschillende gradaties in lichtdoorlatendheid van de stof bepalen in grote mate de schoonheid van dit gamma. U vindt er allerlei kwaliteiten in terug, die gaan van transparant over halftransparant naar ondoorzichtig tot verduisterend.


Plisségordijnen-fotoPlisségordijnen-fotoPlisségordijnen-fotoPlisségordijnen-fotoPlisségordijnen-fotoPlisségordijnen-foto
Plisségordijnen-fotoPlisségordijnen-fotoPlisségordijnen-fotoPlisségordijnen-fotoPlisségordijnen-fotoPlisségordijnen-foto
Plisségordijnen
Plisségordijnen zijn geschikt voor hellende ramen, perfect voor serres en glazen daken.

Openingsuren
Zondag en maandag :
Gesloten
Dinsdag t.e.m. vrijdag :
Van 09u00 tot 12u00
Van 13u30 tot 18u00
Zaterdag :
Van 09u30 tot 17u30
doorlopend
Sfeerfoto 1
Sfeerfoto 2
Sfeerfoto 3
Sfeerfoto 4