Leopold II Laan 97, 8670 Oostduinkerke (Koksijde)
Tel : 058/51.17.07, Fax : 058/52.28.70
E-mail : info@decoratievandoorne.be
Dichtschuivende onder- en overgordijnen

Alles in zijn plooi

Overgordijnen zijn in huis een van de belangrijkste sfeermakers. Met de juiste raambekleding kunt u de lichtinval en de sfeer in uw woning bepalen. Laat u daarom bij ons vakkundig informeren alvorens uw keuze te maken. Een uitgebreid aanbod in stoffen en uitvoeringen, met of zonder voering, geconfectioneerd in eigen atelier met plooien, zeilringen, enz..., kunt u bij ons verkrijgen. Alles wordt voor u professioneel gemeten en geplaatst.


Een van de gevestigde trends op het gebied van raamdecoratie zijn de voiles of ondergordijnen. Deze halftransparante drapes zijn met hun luchtige uitstraling mooi te combineren met overgordijnen. Ook samen met bijvoorbeeld rol- en vouwgordijnen vormen ze een prachtig duo en helpen ze uw privacy te behouden.


Ook op het gebied van ophangsystemen zijn de mogelijkheden niet onaanzienlijk. Laat u informeren over de vele mogelijkheden en combinaties.


Onder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-foto
Onder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-fotoOnder- en overgordijnen-foto
Onder- en overgordijnen
Van het klassieke voile gordijn tot het moderne overgordijn, alles wordt in eigen atelier geconfectioneerd.

Openingsuren
Zondag en maandag :
Gesloten
Dinsdag t.e.m. vrijdag :
Van 09u00 tot 12u00
Van 13u30 tot 18u00
Zaterdag :
Van 09u30 tot 17u30
doorlopend
Sfeerfoto 1
Sfeerfoto 2
Sfeerfoto 3
Sfeerfoto 4