Voetreflexologie

Wat is reflexologie?

Reflexologie is een wetenschap die zich bezighoudt met het uitgangspunt dat er zich reflexzones op handen en voeten bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Reflexzonetherapie is een unieke methode waarbij deze reflexzones met duim en vingers worden bewerkt .

Dit zorgt voor:  

  • verlichting van stress en spanning
  • verbetering van de doorbloeding en het opheffen van blokkades in het zenuwstelsel
  • het helpen van de natuur bij het bereiken van zijn normaliserende functie
  • het ontspant
  • verbetert prikkelgeleiding
  • heeft effect op het lichamelijk welzijn &  veel invloed op alle aspecten van die persoon

 

Waarom reflexologie?

We kennen allemaal de band tussen een slechte gezondheid en stress. Ons leven wordt steeds drukker en hectischer, zowel thuis als op het werk, en die druk eist zijn  tol van lichaam en geest. Reflexologie biedt verlichting van die factoren. Ze heeft ons  tijd om ons te ontspannen en onze batterijen weer op te laden, en heeft misschien zelfs tijd voor een blik naar binnen, zodat we onszelf , onze behoeften, dromen en verlangens opnieuw kunnen definiĆ«ren.

Wie ben ik

Ik ben Martine, samen met mijn man John hebben wij onze zaak Woningdecoratie Vandoorne in Oostduinkerke. Enige jaren terug ben ikzelf in een burn-out beland. Desondanks ik mijn werk met veel plezier doe, was  het  moeilijk om er terug  100% voor te gaan.  Het werd zoeken naar een evenwicht in mijn leven. Zelf heb ik mij ook laten behandelen met voetreflexologie en dat heeft mij geholpen om dat evenwicht te vinden. Nu ben ik heel tevreden dat ik zelf de studies voor voetreflex gevolgd heb, een andere weg.  Het geeft mij en de persoon die ik op dat moment behandel veel rust & voldoening.

Health Mate Infrarood 

Heilzaam relaxen: sessie in een Health mate infraroodsauna

een klassieke sauna kan deugd doen maar is lang niet zo efficiƫnt als een infraroodsauna van Health mate.

De temperatuur in een health mate sauna is comfortabel en het effect is groter omdat de infraroodstralen direct op je lichaam inwerken. Je lichaam komt tot rust, je spieren ontspannen en al na 1 beurt voel je je herboren.


Interesse of vragen?

Wil je ook graag een behandeling dan kan je mij bereiken via het nummer 0473/ 26 13 16 of info@decoratievandoorne.be, (tijdens de behandeling staat mijn gsm uit)